FOODLAB

FoodLAB

FOODLAB 

  • · L-Laktik Asit : süt, peynir, krema, yumurta ve sebze püresi örneklerinde,
  • · Üre : süt örneklerinde,
  • · Amonyak : süt, peynir ve krema örneklerinde,
  • · Laktoz : süt örneklerinde,
  • · Klorür (Chloride) : süt, peynir, sulu çözeltiler ve sos örneklerinde,
  • · Alkalin Fosfataz (Alkaline Phosphatase, ALP) : inek sütü örneklerinde,
  • · Hidrojen Peroksit  : süt örneklerinde,
  • · ε-fructosil-lysine : süt örneklerinde,
  • · Peroksidaz (Peroxidase, POD) : süt örneklerinde,
  • · Kolesterol : yumurta örneklerinde,
  • · D-3-Hydroxybutyric Acid : yumurta örneklerinde,
  • · Glukoz : domates örneklerinde,
  • · Asitlik (FFA: serbest yağ asitleri) : yemeklik yağ, sıvı yağlar, tereyağı, margarin ve krema örneklerinde,
  • · Peroksit Değeri (PV) : yemeklik yağ, sıvı yağlar, tereyağı, margarin ve krema örneklerinde,
  • · Sabunlaşma Değeri : yemeklik yağ, sıvı yağlar ve tereyağı örneklerinde,
  • · Polifenoller / Stabilite İndeksi : zeytinyağı örneklerinde,

Sistem, özel olarak isteğe göre kalibrasyonu yapılmış (süt ve süt ürünleri / sebze püreleri / yumurta) FOODLAB, örnekleme için kullanılacak bir adet mikropipet, bilgisayar bağlantı kablosu ve kullanım kitapçığı ile teslim edilmektedir.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir