FOODLAB
FOODLAB
- · L-Laktik Asit : süt, peynir, krema, yumurta ve sebze püresi örneklerinde,
- · Üre : süt örneklerinde,
- · Amonyak : süt, peynir ve krema örneklerinde,
- · Laktoz : süt örneklerinde,
- · Klorür (Chloride) : süt, peynir, sulu çözeltiler ve sos örneklerinde,
- · Alkalin Fosfataz (Alkaline Phosphatase, ALP) : inek sütü örneklerinde,
- · Hidrojen Peroksit : süt örneklerinde,
- · ε-fructosil-lysine : süt örneklerinde,
- · Peroksidaz (Peroxidase, POD) : süt örneklerinde,
- · Kolesterol : yumurta örneklerinde,
- · D-3-Hydroxybutyric Acid : yumurta örneklerinde,
- · Glukoz : domates örneklerinde,
- · Asitlik (FFA: serbest yağ asitleri) : yemeklik yağ, sıvı yağlar, tereyağı, margarin ve krema örneklerinde,
- · Peroksit Değeri (PV) : yemeklik yağ, sıvı yağlar, tereyağı, margarin ve krema örneklerinde,
- · Sabunlaşma Değeri : yemeklik yağ, sıvı yağlar ve tereyağı örneklerinde,
- · Polifenoller / Stabilite İndeksi : zeytinyağı örneklerinde,
Sistem, özel olarak isteğe göre kalibrasyonu yapılmış (süt ve süt ürünleri / sebze püreleri / yumurta) FOODLAB, örnekleme için kullanılacak bir adet mikropipet, bilgisayar bağlantı kablosu ve kullanım kitapçığı ile teslim edilmektedir.