FoodLAB Fat

FoodLAB

FOODLAB Fat 

  • · Asitlik (FFA: serbest yağ asitleri) : yemeklik yağ, sıvı yağlar, tereyağı, margarin ve krema örneklerinde,
  • · Peroksit Değeri (PV) : yemeklik yağ, sıvı yağlar, tereyağı, margarin ve krema örneklerinde,
  • · Anisidin Değeri (AnV) : yemeklik yağ ve sıvı yağ örneklerinde,
  • · İyot Sayısı : hurma (palm) yağında,
  • · Sabunlaşma Değeri : yemeklik yağ, sıvı yağlar ve tereyağı örneklerinde,

Sistem,

o FoodLab Fat

o Örnekleme için kullanılacak bir adet mikropipet

o Bilgisayar bağlantı kablosu

o Kullanım kitapçığı ile teslim edilmektedir.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir