Otomatik Gıda Analiz Sistemleri

FOODLAB gıda analizlerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş yenilikçi bir ölçüm cihazıdır. Bu sofistike cihaz, tek kullanımlık küvetler içerisine önceden doldurulmuş gerekli kimyasalları kullanarak özel spektrofotometrik teknolojiler ile ölçüm yapmaktadır.

FoodLABToplama, işleme istasyonları, üretim hatları, laboratuvar gibi işletme ya da arazi içerisinde arzu edilen, gerekli olan yerlere taşınabilir özellikte olan cihaz, çalışanlar arasından temel eğitim almış biri tarafından rahatlıkla kullanılabilir ve sonuçlar cihaz üzerindeki yazıcıdan çıktı olarak alınabilir.

Cihaz ile birlikte kullanılan küvetlerde tehlikeli kimyasallar bulunmamaktadır. Cihazın kullanımı sırasında zaman kaybına yol açan kalibrasyon, özel bir temizlik, durulama ya da bakım gerekmemektedir. Sonuçlar birkaç dakika içerisinde, referans standartlar ya da bilinen örnek ve yöntemlere uyumlu şekilde alınmaktadır.

Farklı birçok parametreyi analiz edebilen sistem, her bir parametre için kullanıma hazır doldurulmuş küvetler kullanarak çalışır. Yalnızca örnek ya da bazı durumlarda bir başlangıç ​​reaktifi ilave edilir. Bu “kapalı” sistem ile birlikte özel küvetler, sıvı reaktifler CDR markası altında sağlanmaktadır.

FOODLAB ile,

        Laboratuvar cihazlarının kalibrasyonuna

               Analizler için kimyasalları hazırlamaya

                         Kullanım sonrası cihaz temizlik ve bakımı yapmaya

                                    Analiz sonuçlarını hesaplamaya, grafiklere, formüllere   GEREK YOK !…

 

FOODLAB                       FOODLAB Fat               miniFOODLAB

MiniFood                       OxiTester S                 PalmOil Tester

WineLab                        WineColor                   Numune Hazırlama

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir